top of page

ZELF DE LEKKERSTE PATE MAKEN DAT KAN!

Plants
DE WORKSHOP....
 

Veel klanten hebben tot nu toe de workshop worstmaken gevolgd. Omdat dit voor onze klanten een succes was hebben wij sinds kort een nieuwe workshop waar wij de deelnemers klassiek leren paté maken. Wij maken in onze slagerij behoorlijk wat Paté en hebben hier al diverse nationale en internationale prijzen mee gewonnen. Paté is vol van smaak en je kan eindeloos variëren met de smaken. Wij maken onze paté's zoveel mogelijk op natuurlijke basis. Wij geven onze kennis graag aan u door.

 

In de workshop behandelen wij de volgende zaken.

 

- Introductie  met koffie en thee door slagerij Vrijenhoek

- Vleessoorten late, uitsnijden varkensvlees en lever. (weet wat ik eet)

- Wat is paté, waar komt het vandaan

- Methodes en belangrijke begrippen

- Het per persoon bereiden van 1 kilo verse pate

- Crepinette, vet of glaceren

- Testen van de zelf gemaakt paté op een smoker barbecue, dit natuurlijk onder het genot van een wijntje en een prijs voor de beste smaak.

 

De workshop wordt gegeven door ervaren slagers met onderwijskundige en didactische kennis. De workshop worstmaken kost 42,50 Euro per persoon. Wij ontvangen groepen van 9 tot 14 personen, je kan natuurlijk ook alleen of met twee komen, wij vullen dan de workshop af met belangstellende. De workshops patémaken vangen aan op afspraak, duren drie en half uur en zijn van 19:00 tot 22:30 in de avond. Slagerij Vrijenhoek heeft voor deze workshop messen ter beschikking,  maar het is fijn als u zelf messen, en eventueel een schort meeneemt. Aanmelden voor een workshop kan op onze aanmeldpagina.

 

bottom of page